NelsonWelkom op INTERLINER, wij zijn uw eerste keuze voor interline reizen.

Mijn naam is Nelson en zal blij zijn om uw Nederlands agent te zijn. Ik ben op deze moment een steward bij United Airlines, en ik ben hier om uw vragen te beantwoorden en te helpen met uw vakantie plannen. Mijn liefde is om cruises te nemen en door de wereld te reizen en om mijn klanten te helpen het zelfde te doen.

Wij zijn een agentschap dat gespecialiseerd met reizen voor luchtvaartmaatschappij personeel, hun familie en vrienden. De tarieven voor cruises en hotels zijn uitzonderlijk voordelig voor luchtvaart industrie personeel. Om in aanmerking te komen hebben wij kopie nodig van uw ID kaart of een brief van werkgelegenheid van uw luchtvaartmaatschappij. Gepensioneerden van de luchtvaart industrie komen ook in aanmerking. Gelieve een email te sturen als u vragen heeft over hoe in aanmerking te komen voor deze kortingen. Uw directe familie en ouders komen ook in aanmerking, plus kunnen we ook voordelige prijzen zorgen voor vrienden! Sommige cruises en hotels laat u 2 a 3 kamers te reserveren voor dezelfde korting.

De beste tijd om te controleren voor deze voordelige prijzen is ongeveer 2 a 3 maanden van te voren. Gelieve zend me een email en ik zou blij zijn om u te helpen om de perfecte vakantie te vinden.

U bent van harte welkom om aanmelden voor onze email speciaals, we sturen regelmatig updates met de allerbeste luchtvaartmaatschappij tarieven voor cruises en hotels. De “email sign up” is op onze voorpagina, of u kunt ook een email opsturen en vraag mij om u toe te voegen aan onze lijst. Onze website wordt ook regelmatig bijgewerkt met specials: astublief “register” om te ondertekenen en u zal in staat zijn om al de speciale prijzen te zien op de website.

Mijn favorite cruise lines zijn Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises en Paul Gaughin. U kan al mijn favorites hier zien

www.azamaraclubcruises.com

www.celebritycruises.com

www.pgcruises.com

Het zal mij een genoegen zijn om u te kunnen helpen in het Nederlands. Ik wens u van tevoren gelukkige vakantie dagen.

Nelson
nelson@interliner.com
Tel: 1 347 528 6041
Fax: 1 703 564 3765[:de]